Top

Specialist în integrarea stomatologilor în Franța

JoberGroup este specialist în recrutarea și integrarea medicilor stomatologi romani în Franța. Datorită rețelei sale naționale de clinici stomatologice, JoberGroup oferă oportunități profesionale gratuite pe întreg teritoriul Franței, în condiții de muncă excelente. Selectăm pentru dumneavoastră doar centrele care vă vor permite să vă dezvoltați profesional în clinici dentare care vă oferă o remunerație foarte atractivă, cu aparatură tehnică de ultimă generație și libertate în planul de tratament. Suntem conștienți de faptul că o bună integrare este cel mai important lucru pentru înțelegerea sistemului de sănătate francez, clinicile partenere cu care lucrăm vă vor permite o integrare completă în acest sens. Echipa noastră vă va însoți gratuit pe parcursul diferitelor etape până la sosirea în Franța.

Trimiteți CV-ul dumneavoastră

Cliquez ou déplacez un fichier dans cette zone pour le téléverser.

Persoana de contact principală


Pentru mai multe detalii, vă rugăm să o contactați pe Elena OCHEANA (în limba română)

Tel : +33 6 77 16 11 89
Mail : er.ocheana@jobergroup.com

Profitați de imersiunea gratuită în centrul nostru stomatologic partener

Specializată în recrutarea în domeniul stomatologic, JoberGroup a fost creată în parteneriat cu un chirurg stomatolog. Acest lucru ne permite să vă oferim o imersiune gratuită și personalizată în cabinetul dentar al partenerului nostru. Scopul este de a vă informa cu privire la sistemul de sănătate francez înainte de a vă începe activitatea în centrele dentare partenere.

POSTULEZ À CETTE ANNONCE
close slider

    Répondre à cette annonce    Si vous rencontrez une erreur de chargement, merci d'adresser votre CV directement sur contact@jobergroup.com.

    ×